Rolety a žaluzie Hradec Králové
18. 1. 2021
Zajímavosti ve stínění

Proč si na realizaci rolet a žaluzií vybrat L-ex?

Stínění zajišťujeme nejen pro rodinné domy a byty, ale také do firem, dílen, administrativních budov, nemocnic, škol a dalších objektů. Kromě oblíbených rolet a žaluzií nabízíme bohatou nabídku markýz, sítí proti hmyzu, stínící plachty, garážová vrata, zatemnění promítacích sálů a mnoho dalšího. Podívejte se na naši nabídku vnitřního a venkovního stínění.

  • Stovky zakázek v ČR i v zahraničí
  • Bohatá nabídka barev a modelů stínění
  • Sledujeme pro vás nejnovější trendy
  • Pravidelně se školíme v novinkách
  • Přijedeme, poradíme a na klíč vše zařídíme

Nezávazně poptat

Aktuálně pro 2022: Nedostatek komponentů je celosvětový problém

Celosvětová situace na trhu surovin, ovlivněná dopadem Covid-19, zasahuje do všech oblastí. V našem oboru se to projevuje především nedostatkem motorů a ovladačů pro pohyb a ovládání stínících prvků. Z tohoto důvodu, prosím, považujte termíny dodání za informativní. Bohužel není v našich silách výrobu či dodání potřebných komponentů, vzhledem k celosvětovým problémům s nedostatkem materiálů a delších dodacích lhůt, ovlivnit.

Vždy se našim zákazníkům snažíme vyjít maximálně vstříc a veškerá přání plnit s osobním přístupem. Pokud je to v našich možnostech, věřte, že děláme maximum k vaší spokojenosti. Pevně věříme, že se situace na trhu brzy stabilizuje a budeme moci všem našim zákazníkům nabídnout opět všechny služby na takové úrovni, na které jsou za dobu existence firmy L-ex zvyklí.

Chci více informací

Zdražování se bohužel nevyhýbá ani stínění

Od našich dodavatelů máme nemilé informace o pokračujícím vývoji cen na trhu se strategickými surovinami. V našem případě se jedná především o hliník, ocel a plastové materiály, jejichž nedostatek se projevuje velmi omezenou dostupností a pokračujícím růstem cen. Bohužel jsme pod tlakem všech navazujících okolností nuceni upravit naše ceny, stejně tak jako to udělali naši dodavatelé, a sladit náš ceník s cenami komodit a zdrojů.

Kvalitní rolety a žaluzie pro Prahu, Hradec Králové i Brno

Firma L-ex sídlí v Úvalech nedaleko Prahy a své zakázky realizuje po celé České republice. Ať jste z Prahy, Hradce Králové, Brna či Plzně, rádi za vámi dorazíme a celou zakázku provedeme k vaší spokojenosti. Podívejte se na ukázku našich realizací a přesvědčte se, že si s montáží rolet a žaluzií hravě poradíme v každém prostoru. Pro více informací či přípravu nezávazné cenové nabídky nás neváhejte kontaktovat.

5