Plissé rolety
3. 5. 2022
Druhy stínění

Díky své variabilitě umožňují plissé rolety efektivní regulaci světla a navíc skvěle vypadají!

plissé rolety

Přednosti plissé rolet

Sháníte rolety, které budou působit elegantně, moderně a zároveň budou bezchybně plnit svou funkci? Plissé rolety vás určitě nezklamou. Co všechno plissé rolety hravě zvládají?

  • Spolehlivě chrání interiér před slunečním svitem
  • V letním období brání přehřívání místností
  • Zatemňují a vytváří příjemnou atmosféru
  • Ochraňují vaše soukromí
  • Díky nehořlavému materiálu přispívají k protipožární ochraně

A v čem jsou plissé rolety tak jedinečné?  Na rozdíl od běžných rolet nejsou pevně ukotveny, tím pádem je můžeme posouvat po okně dle potřeby. Jednoduše je možné vytvořit si pruh látky takové šířky, která se vám zrovna hodí. Okno tak nemusí být vždy zatažené celé a umožní nám tak plynulou regulaci světla.

Údržba plissé rolet

Už žádné zdlouhavé a neoblíbené čištění lamely za lamelou, jak jsme znali u klasických hliníkových rolet! Údržba plissé rolet je překvapivě jednoduchá. Všechny plissé rolety se totiž vyrábějí z kvalitní látky, která má schopnost odpuzovat prach. Stačí tedy jednou za čas staženou roletu otřít vlažnou vodou a je hotovo. U většiny rolet se dá plisovaná látka v případě potřeby sundat a vyprat.

Vyberte si plissé rolety

Ačkoliv jsou plisé rolety na trhu se stínící technikou spíše nováčkem, neznamená to, že byste neměli z čeho vybírat. Bohatý výběr nabízí látky různých materiálů, barev, motivů a s různou propustností světla. K dispozici jsou plissé rolety i v oblíbené variantě den a noc. Záleží jen na vás, kterému typu a barevnému ladění dáte přednost tak, aby rolety dokreslily design vašeho domova.

Vybrat plissé rolety

Instalace a ovládání plissé rolety

Ačkoliv instalace plissé rolet není složitá, ušetříte čas, když si je necháte namontovat odborníky. Dají se instalovat přímo na okno, zeď a v případě střešních oken i na strop. I při výběru ovládání máte různé možnosti. Mezi manuální typy ovládání patří ovládání pomocí madla, šňůrky, řetízku či otáčení klikou. Pokud se rozhodnete pro elektrickou verzi, lze si dokonce pořídit k plissé roletám i dálkové ovládání. Potřebujete s výběrem pomoct? Obraťte se na nás. Společně vybereme to nejlepší řešení pro váš interiér.

5