PowerView 3.0 - výhody automatizace

PowerView 3.0 - výhody automatizace
19. 9. 2023
Technologie

PowerView3

V dnešní době, kdy se technologie neustále posouvají vpřed a automatizace hraje stále větší roli v různých odvětvích, je klíčové mít nástroje, které vám umožní efektivně spravovat a ovládat vaše zařízení a systémy. Jedním takovým nástrojem je PowerView 3.0 - nová verze motorizačního systému PowerView, díky které je používání inteligentní domácnosti ještě jednodušší a pohodlnější.

PowerView 3.0 řídí vaše stínění

Motorizace PowerView 3.0 promění vaše okenní stínění v inteligentní prvek. Tento inovativní systém bez kabelu sám zcela automaticky řídí vaše rolety nebo žaluzie.

Pro jaké druhy stínění ho lze použít:

  • rolety
  • raffinesse
  • twinrollo
  • římskou roletu
  • vertikální žaluzie
  • plisé
  • duette

Dálkový ovladač nebo aplikace PowerView

S aplikací PowerView 3.0 se vaše inteligentní domácnost posune na vyšší úroveň. Vyzkoušejte pohodlí ovládání přes Bluetooth, lepší dosah a sílu signálu a mnoho možností nové aplikace PowerView.

Systém můžete řídit dvěmi způsoby:

  1. vícekanálový dálkový ovladač, kterým řídíte jednotlivé produkty i celé skupiny produktů
  2. aplikace PowerView, s níž můžete vytvářet scény a harmonogramy

Už nemusíte obíhat okna, chytré stínění to udělá za vás

Ráno se vám automaticky vytáhnou všechny rolety, aniž byste pro to museli vstát z postele. A stejně tak se večer můžete zůstat na gauči a přitom si užívat soukromí. Vytvořte si scény pro jednotlivé místnosti nebo pro několik místností dohromady. Doslova jediným pohybem prstu tak můžete uvést do pohybu chytré stínění v celém domě.

Stínění, které plní vaše přání

Stínění, které se přizpůsobí vašim přáním, aby ve kteroukoliv denní dobu vykouzlilo dokonalou atmosféru - to umožňuje PowerView. Tato motorizace je k dostání s mnoha moderními designy a látkami a otevírá zcela novou dimenzi bydlení. Díky ní se vaše bydlení promění v chytrý domov – tak komfortní, že se bez ní už nikdy nebudete chtít obejít.

Chci nezávazně poptat 

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

5