Rolovací sítě proti hmyzu
21. 11. 2022
Technologie

Rolovací sítě proti hmyzu jsou praktickou vychytávkou, která by neměla chybět v žádném okně. Oceníme je zejména v letním období, kdy brání náš domov před všemi hmyzími škůdci. Díky rolovacímu systému je není nutné sundávat ani v zimě. Pořiďte si i vy rolovací sítě proti hmyzu a dejte navždy sbohem nezvaným vícenohým návštěvníkům. Užijte si sladký spánek bez protivného bzučení komárů a pusťte do svého domova čerstvý vzduch kdykoliv chcete a bez obav.

Rolovací sítě proti hmyzu do všech oken 

Máte plné zuby otravného bzučení a náletů zástupců z hmyzí říše? Jednoduchým a účinným řešením je instalace rolovacích sítí proti hmyzu do všech oken vaší domácnosti. Jsou kompatibilní se všemi druhy stínící techniky a nijak nebrání výhledu z okna. Navíjecí systém navíc umožňuje jejich flexibilní použití. Stáhnout je tedy můžete kdykoliv chcete, nebo je naopak můžete nechat nahoře srolované. 

Rolovací sítě proti hmyzu do dveří

Kromě okenních rolovacích sítí proti hmyzu můžete svůj interiér ochránit i rolovacími sítěmi proti hmyzu do dveří. Ty se mohou hodit zejména u dveří na balkon, terasu či do zahrady, kterými často větráte a zůstávají tak delší dobu dokořán. A opět je výhodou, že pokud například chcete dveřmi něco nosit a síť by se vám pletla, můžete síť kdykoliv rychle srolovat.

Vyberte si ty nejlepší rolovací sítě proti hmyzu

Ještě nemáte rolovací sítě proti hmyzu? Není na co čekat. Vybírat můžete z několika typů rolovacích sítí proti hmyzu. Jejich montáž je snadná a nezabere mnoho času. Vodící lišty mohou být ukotveny na rámu okna nebo v ostění. Ukotvující komponenty jsou standardně v dispozici v bílé či hnědé barvě, na objednávku je možné pořídit je i v imitaci dubového dřeva. Rolovací sítě proti hmyzu tak můžete jednoduše sladit s rámy okna tak, aby jejich součásti nenarušovaly vzhled celého rámu okna či dveří. Pokud máte speciální přání, či atypické rozměry oken a dveří, není problém objednat okenní nebo dveřní rolovací sítě proti hmyzu na míru.

Poptat rolovací sítě proti hmyzu

Rolovací sítě proti hmyzu nejen v domácnostech

Rolovací sítě proti hmyzu jsou skvělým pomocníkem ve všech interiérech, nejen ve vašem domově. Své místo najdou v kancelářích, restauracích i výrobních halách. Zkrátka všude tam, kde nechcete být obtěžováni hmyzem a hledáte praktické a zároveň elegantní řešení.

5