Venkovní screenové rolety a jejich výhody

Venkovní screenové rolety a jejich výhody
11. 4. 2023
Druhy stínění

Potřebujete si vybrat stínící techniku, která váš domov ochrání před nevítanými slunečními paprsky a nežádoucími pohledy? Kromě běžně používaných venkovních rolet, žaluzií nebo markýz se můžete rozhodnout pro jejich alternativu - venkovní screenové rolety.

Co jsou venkovní screenové rolety?

Venkovní screenové rolety jsou druhem látkové stínící techniky umístěné na venkovní straně okna nebo jiné prosklené plochy. S jejich pomocí se dají snadno a efektivně zastínit prosklené plochy velkého i malého formátu. Hodí se jak pro zastínění obytných a jiných budov, tak i pro pergoly, zimní zahrady, terasy, altány a podobně.

Rolety jsou vyrobené ze skelných vláken, PVC a polyesteru. V naprosté většině případů jsou ovládány motoricky na dálkové ovládání.


7 důvodů, proč si pořídit screeny

  1. světelná propustnost
    Narozdíl od klasických rolet si u těchto můžete výběrem látky zvolit sílu zatemnění. Jejich největší výhodou je, že i přes zataženou roletu vidíte ven. Tedy zastiňují, ale část světla propouští.
  2. tepelná propustnost
    Světlé látky teplo odrážejí, tmavé pohlcují. V létě díky tomu ušetříte za klimatizaci.
  3. odolnost
    Látka je určena pro ochranu před sluncem, větrem i vlhkostí a mrazem.
  4. nenápadný elegantní vzhled
    Screenové rolety jsou stálé a nemění svůj vzhled ani v náročných klimatických podmínkách. Doplňují celkový design a jsou k dostání v mnoha barevných variantách. Montují se do schránek ve fasádě a neruší tak její vzhled.
  5. bezpečnostní prvek
    Případný zloděj se sice přes ně dostat může, ale přece jen jsou pro něj překážkou
  6. roleta slouží při celkovém stažení i jako síť proti hmyzu
  7. snadná manipulace
    Pomocí elektrického ovládání.

Chcete venkovní screenové rolety?

My v L- ex pro vás máme na výběr ze dvou typů:

Screenové rolety

Moderní možnost stínění oken speciální látkou, která odebírá slunečnímu záření teplo, ale přesto je průhledná. Velkou předností screenových rolet pro vnější stínění je subtilní kazeta i pro vyšší okno a nenápadný design celého systému. Screen je navíc odolný povětrnostním vlivům.

Chci vědět více 

ZipScreen

Ke screenovým roletám ZipScreen, je přidán unikátní systém vedení látky, díky kterému roleta odolává i silnému větru. Screeny umí velmi efektivně zastínit procházející slunce, absorbovat dopadající teplo a přitom nepřeruší proudění vzduchu do interiéru. Se systémem ZipScreen mohou navíc efektivně fungovat jako sítě proti hmyzu.

Chci vědět více

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

5