Venkovní žaluzie do oken – Praha

Venkovní žaluzie do oken – Praha
28. 1. 2021
Druhy stínění

Elegantní a praktické řešení – to jsou venkovní žaluzie, které zabrání slunečním paprskům přehřívat interiér. A nejen to. Dopřejte si komfortní stínění do oken a zvyšte pohodlí svého bydlení. Venkovní žaluzie a další typy stínění dodáváme především do Prahy a okolí.

venkovní žaluzie

Venkovní žaluzie pro komerční využití, byty i rodinné domy

Venkovní žaluzie nabízíme s různou šířkou a tvarem lamel. Naleznete u nás jak základní tvar C, tak tvar Z (který patří k nejoblíbenějším) pro vyšší efektivitu stínění. Pokud řešíte stínění pásových oken a moderních domů, jistě vás zaujme řada F80, která má nejmenší výšku paketu lamel. Jestliže je vaší prioritou nízká pořizovací cena, máme pro vás připravené venkovní žaluzie EXT50 – nemají žádné zpevnění a lamely jsou fixované ocelovým lankem, díky čemuž se minimalizuje pohyb lamel ve větru.

Chci nezávazně poptat

Výhody venkovních žaluzií

  • Pohodlná regulace světla a tepla ze slunečních paprsků
  • I se zataženými žaluziemi lze pohodlně větrat
  • Ochrana proti nežádoucím pohledům do interiéru
  • Zvýšení zabezpečení proti zlodějům
  • Ovládání pomocí kliky, motoru či skrze aplikaci v telefonu

Chci kalkulaci zdarma

Možnosti instalace venkovních žaluzií do oken

Vždy záleží, zda se jedná o novostavbu nebo stávající budovu. Ideálním řešením je, pokud se s venkovním stíněním počítá již při návrhu domu a lze pak celý box s lamelami umístit přímo do překladu. Máte-li v plánu dům zateplovat a řešit novou fasádu, můžeme venkovní žaluzie umístit do podomítkové schránky, která pod fasádou nebude vidět. Třetí možnost je ukotvení lamelového boxu do rámu okna a jeho zakrytí hliníkovým plechem.

Jak je náročná údržba venkovních žaluzií?

Venkovní žaluzie jsou praktiky bezúdržbové. Jednou až dvakrát do roka stačí vodící lišty otřít vlhkým hadříkem. Pokud to dovolí přístup k lamelám, lze je stejným způsobem očistit od prachu. Nechcete s čištěním žaluzií ztrácet čas, nebo máte žaluzie ve vyšších patrech? Pozvěte si na pomoc odbornou firmu, která venkovní stínění myje pomocí ultrazvukového tlakového čištění.

Jste z Prahy a okolí? Nechte starosti se žaluziemi na nás

Zajímají vás výsledky naší práce? Nahlédněte do realizací nebo se podívejte na náš Facebook. Rádi vás také uvítáme v naší prodejně v Úvalech u Prahy. V případě jakýchkoliv otázek nás neváhejte kontaktovat. Také působíme ve středních Čechách a Praze Východ.

5