Zatemňovací rolety vás nechají vyspat

Zatemňovací rolety vás nechají vyspat
27. 8. 2019
Druhy stínění

Schovejte se za zatemňovací rolety

Asi nikdo nechce, aby mu sousedi nebo kolemjdoucí koukali do oken, přeci jenom nechceme žít jako ve vitríně. Proto řešíme, jak se schovat. Elegantním a nenásilným řešením jsou zatemňovací rolety, které se hodí do každého interiéru. A právě jejich vzhled a funkčnost jsou důvodem, proč patří mezi nejoblíbenější způsoby zatemnění.

Kam se hodí?

Zatemňovací rolety se hodí do všech místností. Obzvláště pak do těch, ve kterých se spí - tedy do ložnice a dětských pokojů. V nich totiž zajistí dokonalou tmu, takže se vám bude krásně spát nehledě na to, že venku už svítí sluníčko.

rolety zatemňovací

Obzvláště je ocení ti, kteří pracují v noci a ve dne spí a také maminky malých dětí, které nechtějí chodit spinkat, když je ještě světlo. Nepropustí totiž žádné venkovní světlo.

Vnitřní stínění 

Typy zatemňovacích rolet

Zatemňovací rolety můžeme rozdělit na dva základní typy:

  • pogumované
  • reflexní
 

Pogumované rolety

Pogumované rolety jsou založeny na principu nanesení vrstvy gumy na jednu stranu rolety. Guma totiž nepropustí světlo a látka z druhé strany zaručuje elegantní vzhled.

Reflexní rolety

Reflexní rolety jsou na zadní straně opatřeny hliníkovým povlakem s odrazovou vrstvou, která chrání interiér před nadměrným ohříváním.

Působíme ve středních Čechách

Potřebujete poradit nebo máte nějaké dotazy? Neváhejte nás kontaktovat, rádi vám je zodpovíme a pomůžeme vybrat to správné stínění pro váš domov. Působíme po celé oblasti středních Čech.

Nezávazně poptat 

5